top of page

Ontdek de Magie van Leon Bosboom bij Gallery Rembrandt!


Vanaf 14 juli nodigen wij u van harte uit om de nieuwste expositie van Leon Bosboom te bewonderen bij Gallery Rembrandt, Kleine Berg 42. Dompel uzelf onder in een wereld van kleur, textuur en emotie, en ervaar de unieke kunstwerken van deze getalenteerde kunstenaar.


Leon Bosboom: Een Meester van Abstractie en Figuratie

Geboren in 1959, groeide Leon Bosboom op in een artistieke omgeving die zijn passie voor kunst en creativiteit voedde. Door de invloed van zijn ouders en een vroege kennismaking met diverse kunstvormen, ontwikkelde hij een onderscheidende stijl die abstractie en figuratie combineert. Zijn werk, gekenmerkt door gedurfde kleuren en krachtige texturen, heeft hem internationaal bekendheid en een solide reputatie opgeleverd.


Ontdek de NIEUWE COLLECTIE

In zijn nieuwste collectie verkent Bosboom innovatieve technieken met gelaagdheid door middel van gesso en epoxy-hars. Deze werken stralen KRACHT, ENERGIE en TIJDLOOSHEID uit. De gelaagdheid en diepte die hij bereikt, creëren een mysterieus en toch lieflijk effect waarin stoere en vrouwelijke elementen samenkomen.

De nieuwe collectie is een explosie van kleuren die van het doek afspatten. Bosboom gebruikt een fris kleurenpalet en integreert vaak GOUD in zijn werken, wat een gevoel van luxe en verfijning toevoegt. Deze kunstwerken zijn niet alleen visueel verbluffend, maar dragen ook een diepere emotionele en conceptuele lading.


Bezoek ons!

Mis deze bijzondere expositie niet en laat u betoveren door de meesterwerken van Leon Bosboom. Gallery Rembrandt is de perfecte plek om zijn nieuwste creaties te ontdekken en te ervaren. We verwelkomen u graag op Kleine Berg 42 vanaf 14 juli.

Meer informatie over de expositie vindt u op Gallery Rembrandt.


Gallery Rembrandt Modern Art




Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page